Ce trebuie să fie scris pe ochelari de soare pentru a fi în valoare de cumpărare?

Ochelarii ieftine de la tarabe vă pot răni ochii. Pot apela o aripă
octombrie 2, 2017
Șapte lucruri de știut când cumpără ochelari de soare
octombrie 4, 2017
Show all

De ce purta un pahar bun, în cazul în care să cumpere, cum să verificați dacă proteja împotriva melanomului a ochiului, și ceea ce înseamnă simbolurile CE, EN, ISO sau UV-400? Introducem un ghid care vă va ajuta să alegeți cele mai sănătoase și mai moderne ochelari de soare în această vară.

Czerniak este unul dintre cele mai periculoase tumori maligne. Derivat din celulele colorante care au suferit mutații. Contrar aparențelor, acestea se găsesc nu numai în piele, ci și în globul ocular. Tumoarea care se dezvoltă acolo nu dă niciun simptom pentru o lungă perioadă de timp și este cel mai adesea detectată accidental. Principalul factor de risc este predispoziția genetică și expunerea la radiațiile ultraviolete (UV).

Dacă ochelari de soare – este doar cu un filtru UV

Unul dintre elementele de prevenire a melanomului este de a purta ochelari de soare bun.

– bronzare rezonabil, evitând saloane de bronzat si a spus filtre de sticlă nu ne va garanta că nu se îmbolnăvesc pe melanom ocular, dar cu siguranță reduce riscul de boli – spune Dr. Łukasz Grzęda, medic oncolog si expert campanie Rakoobrona având drept scop educarea în domeniul prevenirii cancerului.

Ochelari de vedere ar trebui să cumpere un optician și cereți-le să verifice dacă modelul este filtre adecvate care protejeaza impotriva UVA si UVB. Ochelarii trebuie marcați cu CE, EN, ISO sau UV 400.

Ochelarii de plastic dăunează

Ochelari de soare care au două piese de plastic colorate în loc de filtre UV nu protejează ochii. Mai mult decât atât, în loc să vă ajute, vă pot face rău grav.

– Elevul unui astfel de ochi „protejat” se obișnuiește cu întunericul și, prin urmare, se extinde. Efectul este de așa natură încât se încadrează în radiațiile ultraviolete mai dăunătoare decât în ​​cazul în care nu ne-am stabilit ochelarii – spune Dorota Romaniuk, un oftalmolog la Departamentul de Demeter din Varșovia.

Când cumperi ochelari, primul sfat este prețul. Șansa de a le achiziționa pentru 20-30 zł este egală cu zero. Produsele cu lentile profesionale costă aproximativ 100 de zloți. Oftalmolog sau optician vă spun întotdeauna dacă ochelarii pe care le cumpara, asigura o protecție adecvată a ochilor, așa că ar trebui să se bazeze pe opinia lui.

Purtați ochelari precum domnul Hilary

Pentru mulți oameni, ochelarii de soare sunt tratați nu numai ca protecție la soare, ci și ca o completare elegantă la dulap. În acest sezon, designerii promit să se întoarcă cu un ochelari cu rame rotunde, conduse de lenonkami – un atribut indispensabil al muzicianului britanic Johna Lennona. În acest an cadrele negre vor merge în jos – locul lor va fi plin de observații transparente și neinteresante. Deși ochelarii au forme și culori diferite, experții nu lasă nicio îndoială – din punct de vedere medical aspectul nu contează. Cel mai important lucru este că ochelarii sunt montați pe față, astfel încât lumina să nu cadă în ochi lateral. Din aspectul utilizatorului este mult mai confortabil – ochelarii trebuie să stea bine, nu pot stoarce nasul sau urechile. Dacă uităm că le avem, ele sunt perfecte.

O privire tânără are nevoie de protecție

Ochelari de soare protejează nu numai ochii, ci și pielea înconjurătoare, care este foarte delicată și subțire. Razele soarelui reduc semnificativ cantitatea de fibre de colagen, iar fibrele de elastină devin lipicioase și își pierd elasticitatea. Elasticitatea pielii este redusă și apar ridurile. Ca rezultat, suntem mai vechi și obosiți. În plus față de ochelari de protecție filtrați cu UV, pielea din jurul ochilor poate ajuta cu creme de filtrare.

Comments are closed.