Importante tendință in moda primavara – vara anului 2017

Șapte lucruri de știut când cumpără ochelari de soare
octombrie 4, 2017
Show all
tendință

tendință
Vom descoperi ceea ce va fi în stil street tendință sezonul viitor, nu-l ratați! Rochii asimetrice, arată în plin de culoare, tricouri și romantic articole de îmbrăcăminte lenceras dantela, sunt unele tendințe de moda, care va fi văzut în stil stradă în această primăvară / vară 2017. Vezi galeria de fotografii de la EllaHoy am creat cu principalele tendințe de moda primavara – vara 2017 și a vedea alege unul care vă place.

Tendință in moda primavara – vara anului 2017

Podiumurile internaționale haute couture au vorbit mereu despre moda, care va fi sezonul viitor, o moda, care va înceta să văd în stil stradă, să acorde o atenție pentru că aici sunt cele principale:

Monocromatic Uite
În roz, bleumarin, negru și alb. Arata total de tendință culoare vor fi foarte prezente în această primăvară, vară 2017; acestea sunt proaspete, ele sunt îndrăznețe și sunt perfecte pentru crearea de arata cu o atingere chic. Aici puteți vedea cele mai bune sfaturi pentru a vă oferi o privire de unul care este dotat cu stil.

Uită-te la straturile
Stratificare sau purtarea straturi este o tendință care vine stomping, dar va fi în primăvara anului 2017, atunci când aceasta va provoca furie adevărată. Rochii cu curea subțire pe partea de sus de tricouri ușor, cămăși și bluze pentru un aspect si topuri adus alte articole de îmbrăcăminte ușor mai mult. Fără îndoială, un mod adecvat numai pentru cei mai îndrăzneți. Click aici pentru a descoperi cum să combine stilul de straturi.

Printuri
De flori, la cutii, cu linii și forme geometrice; pentru rochii, bluze, fuste și pantaloni. Amprentele, mai ales în culori luminoase, aveți de gând pentru a vedea o mulțime de sezonul următor în stil stradă. Aici puteți vedea cele mai bune sfaturi pentru combinarea pantaloni dungi verticale.

Rochie lencero
Rochii lenceros au fost la modă în sezonul trecut, și ușor de purtat cu bază tricou pe dedesubt. Deci, cine este de gând să poarte următoarea primăvară-vară, sunt modele în culori vii, cu imprimeu floral si detalii de dantela la decolteu si la partea de jos a rochiei. Ne place!Dacă vă place haine, moderne, clasice, piese antice efectuate cu alte mai îndrăzneț și add-in-uri ca protagoniști, sunteți în noroc, deoarece stiluri retro de gând să fie în trend.Pentru cămăși și rochii. Articole de îmbrăcăminte de stil romantic în cazul în care culoarea albă este rupt și detaliile de zbor vor fi protagoniștii. O tendință de moda, care va da mult pentru a vorbi despre.

Stilul asimetric
Rochii fluide, jachete bine, fuste, guler, și toate dintre ele asimetric. Stilul deconstruit va triumfa în cele de street-style sezonul următor.Pentru add-on-uri, pentru articole de îmbrăcăminte sunt asimetrice, iar pentru t-shirt simplu. Culoarea gri este de gând să fie un hot trend în această primăvară în vara anului 2017.Check out galeria foto pentru a descoperi cele mai bune piese de pare că mai aveți de gând pentru a vedea în tendință această primăvară în vara anului 2017.

Comments are closed.